Tryck

Har för tillfället praktik, vilket alltid äe lika givande! Idag jobbade jag med tryck med barnen, dom fick testa att trycka med apelsin, äpple, päron, citron, kork och flörtkulor. Rolig bilduppgift som många av barnen satt riktigt länge med.


Studiebesök

Idag har vi varit på Stadsbiblioteket och Röhsska museet. Båda studiebesöken var väldigt intressanta och givande! Jag tror helt klart på att besöka Röhsska med en barngrupp, deras lektionsupplägg kändes väldigt bra och välplanerade! Rekomenderas!


Ukulele

Har köpt en ukulele och har tänkt lära mig spela! Det är ett gulligt och roligt instrument och jag tror det kommer vara mycket uppskattat bland barnen! Min ukulele är självklart en färgklick! Rosa!


Kulturorientering

Två kurser parallellt nu. Barn och skapande 2 och kulturorientering. I kulturorienteringen får vi en medvetenhet i kulturutbudet i göteborg, detta med hjälp av studiebesök. Hittills har vi varit på konstmuseet och folkteatern, intressanta och givande studiebesök! (Bild från Jan Lööfs utställning på Göteborgs konstmuseum)


RSS 2.0